10 Temmuz 2009 Cuma

Gülçin Albüm Yapıyor

Gülçin Albüm Yapıyor
HEPSİ Grubu’ndan ayrılan Gülçin, yakında albümleniyor. Şarkıcı, ‘Eski grubum ne rakibim, ne de amacımdır’ dedi

Hepsi’ müzik grubundan olaylı bir şekilde kopan Gülçin, müziğe dönüyor. Avrupa Müzik ile sözleşme imzalayan genç şarkıcı, ‘Evlenmek için Dubai’ye gitti’ şeklinde haber yapıldığı dönemde aslında sözleşme için hazırlık süreci içinde olduğunu söyledi.

Solo albüm için prodüktörü Deniz Erdem ile çalışmalara başlayan ve çok yakında stüdyoya girecek olan Gülçin, albümündeki şarkıların HEPSİ’nin bir tekrarı ya da aşma çabasını içermediğini özellikle vurguladı ve ‘HEPSİ’yle elde ettiğimiz başarıyı inkar edecek değilim. Fakat o başarının ne gölgesinde kalmak, ne de kendime o başarıyı aşarak pazardan pay kapmak gibi bir hedef koymak istemem. Hayranlarımı sevindirecek ve kendimi aşacağım bir albüm hazırlıyorum.’ diye konuştu.

Ozan Çolakoğlu’nun aranjörlüğünde hazırlanacak olan albüm için prodüktör Deniz Erdem ise şunları söyledi:

Gençler ve çocuklar heyecanla Gülçin’i bekliyor. Ona hazırlayacağımız albüm, beklentilerin de üzerinde olacak.

İddialı konuştu

Aylardır sessiz bekleyişini Avrupa Müzik ile imzaladığı albüm anlaşması ile bozan Gülçin, ‘Hayranlarım çok yakında neler yapabileceğimi görecek’ diyerek iddiasını ortaya koydu.

Etiketler: , ,

1 Yorum:

saat: 7 Temmuz 2012 07:35 , Anonymous Adsız dedi ki...

Değerli site yöneticisi sitenizdeki makaleleri sürekli okuyor ve takip ediyorum yazılarınızı çok özgün buluyorum. Özel baser akşam lisesi firması olarak başarılar dilerim.

 

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa